Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στο GreekChess.com

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το GreekChess.com μπορεί να συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του, όταν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του και όταν επισκέπτεται τις σελίδες του.

Συγκεκριμένα μπορεί να συλλέγονται:

α) το όνομα χρήστη για το Forum του GreekChess.com,

β) η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email),

γ) η IP address για τεχνικούς λόγους, καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφαλείας των συστημάτων του website (server, data base, δικτύου κ.α ) ενώ παράλληλα αξιοποιείται για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και για τον εντοπισμό ή την διαγραφή κακόβουλων ή ανώνυμων υβριστικών μηνυμάτων,

δ) cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και για στατιστικούς λόγους.

Ως χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Τυχόν προσωπικά σας στοιχεία δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η email διεύθυνση σας και τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν να παραμείνουν κρυφά από τα υπόλοιπα μέλη, αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να καθορίσετε στις επιλογές του μηνύματος αν θα φαίνονται δημόσια ή όχι.

Τα μέλη του φόρουμ του GreekChess.com έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, καθώς και να τα επικαιροποιήσουν.

Τα μέλη του φόρουμ του GreekChess.com, που για δικούς τους λόγους επιθυμούν να διαγραφεί ο λογαριασμός τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές του GreekChess.com με προσωπικό μήνυμα, με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση μέλους/λογαριασμού και να ζητήσουν τη διαγραφή του λογαριασμού τους.

Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του GreekChess.com!

Email: info@greekchess.com